Alya Mercan
Ocak 13, 2021

Alya Mercan Beylikdüzü satışlarına başlandı

ile Mehmet

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı’da BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan Beylikdüzü projesinde daire satışlarına başlandı. Lübnanlı El Khatip Group ile Akkuş Gayrimenkul ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından yaşama geçirilen Alya Mercan Beylikdüzü projesi, 5 bin 548 metrekarelik büyüklüğündeki arsa parseli üzerine kuruluyor.

Teslimlerinin iki yıl sonra, haziran ayında başlanacağı belirtilen projede, 4 blok içinde 84 adet konut bulunuyor.

Dört mevsim kullanılabilecek kapalı yüzme havuzundan futbol ve basketbol sahalarına kadar çok sayıda eğlence alanlarını bünyesine alan projede, büyüklükleri brüt 97 metrekareden başlayıp brüt 326 metrekareye uzanan 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks daire tiplerine yer veriliyor.

Projedeki konut özellikleri neler?

Söz konusu Alya Mercan Beylikdüzü projesindeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan evler, net 51.03 metrekare büyüklüğünde olmak üzere inşa ediliyor. Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki bu daire tipini 12,09 metrekare alanına sahip terası bulunuyor. Teras alanının küçük bir bölümü, klimalı.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen projedeki 2+1 tip dairelere sahip durumda olan konutların alanları net 84,19 metrekarelik değere sahip. Bu konut tipindeyse banyo ve yatak odasını içine alan ebeveyn süiti bulunuyor.

Projede yer alan 3+1 tip daireler, 2+1 tip dairelerde olduğu gibi ebeveyn süitine sahipken 3+1 daire tipinde, 4,46 metrekarelik balkona yer veriliyor.

Alya Mercan Beylikdüzü daire tipleri neler?

Kavaklı Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki beş oda ve iki salonlu dubleks tipine sahip dairelerdeki ebeveyn süitinde, yatak odası ve banyonun yanı sıra giyinme odası da bulunuyor. Ebeveyn süiti, dairelerin alt katında bulunurken üst katta, bir ebeveyn odasına daha yer veriliyor. Projedeki dubleks dairelerin alt katında 9.83 metrekarelik balkon, üst katındaysa 23.08 metrekarelik teras alanı bulunuyor. Projede yer alan dubleks dairelerin alt ve üst katı toplamı net olarak 204,63’er metrekare büyüklüğe sahip.

Alya Mercan Beylikdüzü nerede?

Konut projesi Kavaklı Mahallesi, Demokrasi Caddesi, Huzur Sokak, No:7, Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 25 92