Gönderen Konu: Velux Model Home 2020  (Okunma sayısı 2085 defa)

MEHMET

  • Administrator
  • GOLD ÜYE
  • *****
  • İleti: 266
    • Değerleme Uzmanlığı
Velux Model Home 2020
« : Kasım 02, 2009, 04:59:33 ÖS »
Velux Çatı Pencereleri Ltd. şti. 10 Kasım 2009’da "Gün Işığı Mimarisinde Yeni Yaklaşımlar" başlıklı bir seminer düzenliyor.

Mimaride gün ışığı, havalandırma ve iç mekan ikliminin önemi ve uygulama alanlarının tartışılacağı seminer, Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Seminerin amacı, mimarlık ve yapı sektörü ile birlikte "mimaride gün ışığı, havalandırma ve iç mekan ikliminin önemi"ni incelemek olarak belirtildi.

Mimarlık ve yapı sektörü konusunda uzman birçok konuşmacının katılacağı etkinlik "Mimaride ve yapılarda gün ışığı ve doğal havadan ne kadar faydalanıyoruz? Bu kullanımı arttırarak enerji verimliliği ve sağlıklı iç mekan iklimleri yaratmak adına neler yapabiliriz" sorularına da odaklanacak.

Seminer’de yer alan bazı konuşmacılar, Illinois Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Doçent Dr.  Mohamed Boubekri, ÇEDBıK Proje Koordinatörü  Y. Mimar Özlem Bahadır, Has Mimarlık Ltd. Kurucu Ortağı Y. Mimar Ayşe Hasol, TOKı Projeler Daire Başkanlığı Daire Başk. Levent Sungur, Gün Işığı Aydınlatma Enerji Sistemleri Genel Müdür Yük. Mim. Hülya Okutan, Oregon Üniversitesi’nden Y. Mimar Aydan Hacaloğlu ılter ve VELUX Danimarka’dan Gün ışığı, Enerji ve ıç Mekan iklimi uzmanı Per Arnold Andersen olarak açıklandı.

Simültane olarak ıngilizce’den Türkçe’ye çevirilecek olan etkinliğe, sınırlı sayıdaki kontenjan nedeniyle kayıt yaptırılması gerektiği belirtiliyor. 

Tarih: 10 Kasım 2009 14:00

Yer: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, ıstanbul

Organizasyon: VELUX Çatı Pencereleri Ltd. şti

Kaynak: emlaktimes.com
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı