Gönderen Konu: Projem ıstanbul  (Okunma sayısı 2055 defa)

MEHMET

  • Administrator
  • GOLD ÜYE
  • *****
  • İleti: 266
    • Değerleme Uzmanlığı
Projem ıstanbul
« : Temmuz 14, 2009, 04:41:02 ÖS »
ıstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ıstanbul'daki 22 üniversite arasında imzalanan protokoller çerçevesinde yürütülen "Projem ıstanbul" adlı akademik araştırmaların desteklenmesi projesinin 5. Dönem başvuruları başlıyor.

ıstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ıstanbul'daki 22 üniversite arasında imzalanan protokoller çerçevesinde Haziran 2006 tarihinden itibaren yürütülmesine başlanan ve "Projem ıstanbul" olarak adlandırılan akademik araştırmaların desteklenmesi projesinin 5. Dönem Başvuruları 15 Haziran - 15 Temmuz 2009 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvurular doğrudan üniversitelere yapılacaktır. Daha sonra başvurular değerlendirme sürecine tabi tutulacak ve değerlendirme sonuçları ilgililere duyurulacaktır.
ıstanbul ile ilgili ve ıBB'nin görev ve sorumluluk alanına giren ve birimlerimizin ihtiyaç duyduğu uygulanabilir konular ile ilgili araştırma projesi, yüksek lisans ve doktora tezlerini destekliyoruz. ılgili sektörlerimizde şöyle: Altyapı Çevre ve Enerji- Planlama-ımar-Ulaşım-Kamu Düzeni Afet ve Risk Yönetimi-Kurumsal Yapı ve Teknoloji Yönetimi- Kültür-Turizm-Tanıtım ve Sağlık Toplum Refahı ve Sosyal Yardım.

Sonuçlanan akademik araştırmalar, metodolojisi ve çıktıları düzenlenen bilgilendirme toplantılarında ilgili paydaşların(sektör, kurum, kuruluş, birim, STK vb.) görüş ve değerlendirmelerine sunulmaktadır. Söz konusu amaçla düzenlenen toplantılarının çok yararlı olduğu bilgilerin paylaşılarak ortak aklın ön plana çıkarılmasına katkı sağladığı ve uygulamalarda bu projelerin çıktılarından yararlanılabileceği, katılımcılar tarafından ifade edilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 15 Temmuz 2009
ıletişim
Web Sitesi: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Haber.aspx?NewsID=17441
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı