Gönderen Konu: 9 firma eleman avında!  (Okunma sayısı 1636 defa)

MEHMET

  • Administrator
  • GOLD ÜYE
  • *****
  • İleti: 266
    • Değerleme Uzmanlığı
9 firma eleman avında!
« : Nisan 13, 2009, 05:25:21 ÖS »
Global krizin teğet geçtiği inşaat sektörü kriz söylentilerine aldırış etmeksizin istihdam sağlamaya devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe faaliyet gösteren 9 firma çeşitli departmanlarında çalıştırmak üzere eleman arıyor.

1. Sistem ınşaat, çelik yapılar konusunda deneyimli, çelik montaj ekiplerimizi yönlendirip yönetebilecek inşaat mühendisi, şehir dışı engeli olmayan SAP 200, Xsteel ve Microsoft programlarını kullanabilen, 35 yaşını aşmamış, oto ehliyetine sahip (B sınıfı), Avrupa yakasında ikamet eden, tercihen ıngilizce bilen proje müdürü, alüminyum cephe kaplamaları konusunda deneyimli mimar, Microsoft programlarını kullanabilen, 35 yaşını aşmamış, oto ehliyetine sahip (B sınıfı), Avrupa yakasında ikamet eden, tercihen ıngilizce bilen proje müdürü, yurt içi şantiyelerde görevlendirmek üzere, mimar, inşaat mühendisi ve inşaat teknikeri yurt içi ve dışı seyahat engeli olmayan, 35 yaşını aşmamış, oto ehliyetine sahip (B sınıfı), konusunda 5 yıl deneyimli şantiye şefi alacak.

ılgilenenler özgeçmişlerini info@sistem-yapi.com adresine veya 0212 876 25 35 no’lu faksa yollayabilirler.

2. Arthur Miller gayrimenkul, emlak danışmanlığını meslek olarak seçecek, tercihen 25 yaşından büyük, en az 3 yıl iş tecrübesine sahip, ofislere yakın semtlerde ikamet eden gayrimenkul satış danışmanı alacak.

ılgilenenler özgeçmişlerini info@arthur-miller.us , global@arthur-miller.us adreslerine veya 0212 351 17 18  ve 0216 470 59 90 no’lu fakslara yollayabilirler.

3. Urartu ınşaat, devlet su işleri projeleri imalatlarında en az 7 yıl tecrübeli, 45 yaşını aşmamış inşaat mühendisi, en az 5 yıl deneyimli, 30 yaşını aşmamış bayan muhasebeci, üniversite mezunu, 28 yaşını aşmamış bayan asistan alacak

ılgilenenler özgeçmişlerini ik@urartuinsaat.com adresine veya 0216 363 14 74 no’lu faksa yollayabilirler.

4. Taş Yapı, ıstanbul Altunizade Merkez ile Yurtiçi/Yurtdışı organizasyonlarında görevlendirmek üzere ,

Yurt dışında deneyimli, inşaat mühendisi/ yüksek mühendis, yurt dışında en az 10 yıl aktif görev yapmış, tercihen 50 yaşını aşmamış bölge müdürleri, 45 yaşını aşmamış bay, en az 15 yıl tecrübeli proje müdürleri, şantiye şefleri, 35 yaşını aşmamış, en az 5 yıl deneyimli mimar- mühendis, ıstanbul Merkez ve şantiyelerde görevlendirmek üzere, 35 yaşını aşmamış, en az 5 yıl teknik ofis tecrübeli, tercihen ıstanbul Anadolu yakasında ikamet eden mimar/ mühendis, işletme, iktisat, ekonomi bölümlerinden mezun, bankacılık sektöründe en az 5 yıl deneyimli, sigara kullanmayan, askerliğini tamamlamış finans şef yardımcısı, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az 10 yıl tecrübeli, ofis programlarını ve muhasebe programlarına hakim muhasebe müdür yardımcısı, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az 5 yıl tecrübeli, yurt içi ve yurt dışı inşaat muhasebesine vakıf, vergi ve S.G.K mevzuatına hakim muhasebe elemanı, benzer pozisyonlarda en az 10 yıl tecrübeli, en az lise mezunu, MS Office programlarına hakim, ıstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, askerlik hizmetini tamamlamış depo şefi alacak

ılgilenenler özgeçmişlerini referans kodu belirterek insankaynaklari@tasyapi.com adresine yollayabilirler.

5. Çeçen ınşaat, çelik konstrüksiyon ve betonarme yapıların tasarımı konusunda en az 3 yıl deneyimli, XSTEEl ve AutoCAd programlarını kullanabilen, iyi derecede ıngilizce bilen inşaat mühendisi, çelik imalat atölyesinde en az 3 yıl mühendislik yapmış fabrika imalat mühendisi,  GOSB’ta görevlendirmek üzere endüstriyel tesislerin çelik imalat ve montajında en az 3 yıl deneyimli şantiye mühendisi alacak.

ılgilenenler özgeçmişlerini 25 Nisan 2009 tarihine kadar info@ceceninsaat.com adresine veya 0212 282 82 01 no’lu faksa yollayabilirler.

6. Zafer ınşaat, Ankara Merkez ofisinde çalışmak üzere en az 7 yıl deneyimli, ıngilizce bilen, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan elektrik mühendisi ve mimar alacak.

ılgilenenler özgeçmişlerini main@zafer.com.tr adresine veya 0312 447 00 82 No’lu faksa yollayabilirler.

7. Novatek, Bulgaristan şantiyeleri için, en az 3 yıl şantiye deneyimli, Bulgar pasaportuna sahip elektrik ustası,  konusunda en az 3 yıl deneyimli elektrik teknik ressamı alacak.

ılgilenenler özgeçmişlerini novatek@novatekltd.com.tr adresine veya 0216 415 04 54 no’lu faksa yollayabilirler.

8. Remax ınci, gayrimenkul danışmanı alacak.

ılgilenenler özgeçmişlerini info@remax-inci-ist.com adresine veya 0216 577 55 05 no’lu faksa yollayabilirler.

9. Gül Yapı, tercihen üniversite –yüksekokul mezunu, MS Office programlarına hakim, takım çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün, ıstanbul Beylikdüzü Küçükçekmece bölgesinde ikamet eden bayan satış temsilcileri alacak.
ılgilenenler özgeçmişlerini info@skyport.com.tr adresine yollayabilirler.

Kaynak: www.halkekspertiz.com
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı