Gönderen Konu: Schindler Yeni Ufuk Seminerleri  (Okunma sayısı 2208 defa)

MEHMET

  • Administrator
  • GOLD ÜYE
  • *****
  • İleti: 266
    • Değerleme Uzmanlığı
Schindler Yeni Ufuk Seminerleri
« : Nisan 10, 2009, 02:13:43 ÖS »
Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 11 Mart - Aralık 2009
Yer: Schindler Genel Merkez Ofisi, ıstanbul
ıletişim
E-posta: info@tr.schindler.com
Web Sitesi: www.schindler.com
Schindler, mimarlara planlama ve uygulama aşamalarında yardımcı olacak "Schindler, Yeni Ufuk Seminerleri"ni 11 Mart 2009 tarihinde, Genel Merkez Ofisi'nde başlatıyor.
ınşaat sektöründe, Asansör ve Yürüyen Merdiven teknolojileri her geçen gün daha da gelişiyor. Schindler Türkiye de mimarlara bilgi birikimlerini aktarmak için bu seminerleri düzenleme kararı aldı. Schindler, bu seminerlerle, mimarlara yeni bir ufuk açmayı ve mimarları yeni sistem mimari yapılarda kullanılan sistem ve ürünlerin içerikleriyle anında tanıştırmayı amaçlıyor.

Mimarlardan gelen talepler doğrultusunda yapılacak bu seminerler, Schinler Merkez Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Mimarlardan gelen talepler doğrultusunda içeriği hazırlanan ve 11 Mart 2009 tarihinde başlayacak olan seminerler, 2009 senesi boyunca her ay düzenli olarak devam edecek.

Mimarları yeni teknolojilerle tanıştıracak ve bir ulaşım aracı olan asansör ve yürüyen merdiven güvenliği konusundaki hassasiyeti aktaracak. Yapılarda planlama ve uygulama aşamasındaki hesaplamalardaki asansör adeti, kapasite ve yerleşimin nasıl planlanması gerektiği konularında ayrıntılı bilgilerin verileceği seminerler ücretsiz olup, Schindler'in yurtiçi ve yurtdışından katılacak, eğitmenleri tarafından verilecek. şimdiden ilginin ve talebin beklenenin üzerinde olduğu seminerlere katılımın 15 kişi ile sınırlı tutulmasına karar verildi.

Seminerler hakkında info@tr.schindler.com adresinden daha detaylı bilgi alabilir ve kaydınızı e-mail yoluyla yaptırabilirsiniz.

Kaynak: Arkitera.com
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı