Gönderen Konu: SINAVLARA YAPILAN ıTıRAZLAR VE ALINAN CEVAPLAR  (Okunma sayısı 1984 defa)

hamza

  • YENİ ÜYE
  • YENİ ÜYE
  • *
  • İleti: 9
SINAVLARA YAPILAN ıTıRAZLAR VE ALINAN CEVAPLAR
« : Kasım 19, 2008, 08:39:40 ÖÖ »
                                                                   
SINAV KOMıSYONU BAşKANLIğINA
   Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan ve lisanslama sınavlarında çıkacak sınav soruları sınav komisyonu tarafından incelendikten sonra ilgili sınav sorusu kabul edildiği bilinmektedir.
   2008 Eylül dönemi Gayri Menkul Değerleme Uzmanlığı Temel Finans Matematiği modülünün C kitapçığındaki 7 ve 36. soruların yanlış olduğu hususunda süresi içerisinde itiraz edip bu soruların çözümlerini  23.11.2008 tarihli itirazımı yenileyen dilekçemde belirtierek, S.P.K tarafından  doğru ya da yanlışlığın tespitini  istedim.
    Konu ile ilgili S.P.K tarafından verilen 06.11.2008 tarihli elektronik posta cevabında özetle; soruların çözümlerinin tek tek hazırlanması Kurulumuz dışında başka şahıs ve Kurumlar tarafından ayrı ve özel bir çalışma gerektireceği belirtilmiştir.
                      Söz konusu soruların değerlemesinde bu sınavda almış olduğum sınav notunu etkileyeceğinden ayrıca mağduriyetimin de göz önüne alınarak yeniden incelenmesi istememe rağmen yine tarafıma aşağıda belirttiğim gibi  bir cevap verilmiştir.
   Sınavda çıkan soruların S.P.K dışında başka şahıs ve Kurumlar tarafından hazırlandığını ayrı ve özel bir çalışma gerektirdiği belirtilerek  talep ettiğim bilgiler S.P.K.nın elinde görev gereği bulunan bilgilerden olmayıp ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi olması söylanerek talebim değerlendirilememiştir.
   Takdirini size bırakıyorum saygılarımla...
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2009, 09:41:20 ÖÖ Gönderen: MEHMET »

acar

  • STANDART
  • GOLD ÜYE
  • **
  • İleti: 131
Ynt: Sınav sorularına itiraz ve S.P.K. dan alınan cevap
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2008, 10:08:50 ÖÖ »
lanet olsun  boyle bir kuruma. ne olacak peki bunun sonu nereye kadar boyle devam edecek