SINAV SORULARINI HAZIRLAYANLARIN ve SINAV MAğDURLARININ DıKKATıNE :
4 defadır sınavlara katıldım temel finans ve gayrimenkul değerleme haricindeki diğer dersleri hemen verdim.
FAKAT ; TEMEL FıNANS ve GAYRıMENKUL D. sorularında ve cevaplarında sürekli her dönem hata, eksik veri ve doğru verilmeyen cevaplar nedeniyle, soruları çözdüğümüz halde doğru cevap kabul edilmediğinden yeterli puan alamıyoruz .soru hazırlayanların hatalarının faturası biz sınava girenlere çıkarılıyor. Ayrıca temel finans soruları içersinde(2008 mayıs soru 25, 35 ve 36 ) muhasebe sorularının sorulması yasal değildir. çünkü muhasebeden sınava girmedik.
şimdiye kadar, kendi hatalı sorularını doğru kabul edip, cevaplarımızı yanlış sayarak doğru cevaplarımızı azalttılar. Halbuki hatalı soruların hiç sorulmamış gibi iptal edilip soru adedi azaltılıp, kalan soru adedi üzerinden puanlandırma yapılması gerekirdi. bu sorumluluk tamamen kendilerine aittir.
Eylül 2008 dahil bundan sonraki sınavlarda hatalı soruların tespiti halinde, hakkımın zayi olmaması için soruları hazırlayanlar hakkında yasal soruşturma yaptırmayı, savcılığa ihbar etmeyi düşünüyorum. Fakat spk'da şikayet merciinin adresini bilmiyorum, adresi bilenlerin bu sayfada adresi yayınlamalarını rica ediyorum.
Sayın Arkadaşlar önceki dönemlere ait yanlış bildiğiniz soru ve cevapları bu sayfada yayınlarsanız bana yardımcı olursunuz.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.