Gönderen Konu: ıTıRAZ SÜRESı  (Okunma sayısı 1708 defa)

BEYAZ

  • YENİ ÜYE
  • GOLD ÜYE
  • *
  • İleti: 97
ıTıRAZ SÜRESı
« : Haziran 06, 2008, 12:34:01 ÖS »
SPK, kendi web sitesinde UYARI 2 olarak şöyle bir açıklama yapmış durumda. "Sınav sonuçlarına ve sınav sorularına itiraz, sonuçların ve soruların internet sayfasında ilanını izleyen 7 iş günü içinde yazılı olarak Kurula yapılır."

Hepimizde biliyoruzki sorular açıklandı ama "sonuçlar" henüz açıklanmadı. Yukarıdaki cümleyi okuduğumda veya bağlacı ile kurulmuş bir cümle değil ve SPK yine hata yapmıyorsa sonuçlar ve soruların açıklanması ile süreç başlayacak gibi anlam ifadesi var cümlede.

Burada hepimiz adına şu kaygıyı hissettim; şimdi biliyorumki ben dahil bazı arkadaşlar  hatalı olduğunu düşündüğümüz sorulara itirazımızı ilettik. Ancak asıl süreç sonuçlar açıklandığında başlayacak gibi. Bu durumda biz itirazlarımızı birde sonuçların açıklandığında yapmak zorundayız diye düşünüyorum. Aksi durumda SPK sonuçlar açıklandıktan sonra itiraz gelmedi diye bir kaçamak yolla bu işten sıyrılacak zemini yakalayabilir.

Bu fırsatı vermemek için dikkatli olmalı ve itirazlarımızı birde sonuçlardan sonra iletmemiz gerekliliğini düşünüyorum. Hazırlıklarınız tamamlayın arkadaşlar birde sonuçların açıklanmasını izleyen 7 günde bu işi yapalım derim.

Saygılarımla