Gönderen Konu: 160TL+KDV KONUT DEğERLEMESı YAPACAK OLUşUMA KATILACAK LıSANSLI ARKADAşLAR  (Okunma sayısı 13081 defa)

onur85

  • GOLD ÜYE
  • ***
  • İleti: 208
çetingenç yazdıklarının tamamına katılıyorum güzel özetlemişsin mevcut durumu... Benim anlamadığım mevcut durum tespitini sen ben yapabilirken Değerleme Uzmanları Birliği ne iş yapıyor onlar başka bir ülkedemi görev yapıyorlar neden bu mevcut sorunlara çözüm arayışında bulunmuyorlar.


Belkide başta siyasi tabanlı olmak üzere birçok dış etken tarafından sorunlara kulak tıkamak, çözmeye yeltenmemek babında telkin ediliyorlar. Birçok farklı çıkar odağı var ve içlerinde en çok haksızlığa uğrayan, hakkı yenen ve hor görülen kesim biz değerleme uzmanları. Diğer çıkar odakları ise kapitalist şirket patronları, bazı yetkililer olup bu rezil ortamın sorumlularından biri de BDDK'nın başta eski başkanı Tevfik Bilgin'dir. Bu düzenin yegane sorumluları ve bankalara istedikleri gibi at koşturma hakkını veren mevzuatı hazırlayanlar. Spk'nında bu konuda masum olmadığını düşünüyorum. Hiçbir devlet kurumu biz değerleme uzmanlarının haklı çıkarını korumakta samimi ve çalışkan DEğıLLER.

Tüm 'lisanslı' değerleme uzmanlarının iş bırakıp bankaların lisanssız ayakçılara yok paraya iş yaptırması sonucu belalarını doğal yoldan bulmalarını beklemek bir opsiyon olup, pratikte işi bu noktalara kadar getirmeden yetkili kurumları uyarmak TDUB'nin görevidir diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2012, 10:00:12 ÖS Gönderen: onur85 »