Gönderen Konu: Asansör ıstanbul 2009  (Okunma sayısı 2062 defa)

MEHMET

  • Administrator
  • GOLD ÜYE
  • *****
  • İleti: 266
    • Değerleme Uzmanlığı
Asansör ıstanbul 2009
« : Nisan 10, 2009, 01:45:41 ÖS »
Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 09 - 12 Nisan 2009
Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - ıstanbul
ıletişim
Web Sitesi: www.asansoristanbul.com
ıFO ıstanbul Fuar Hizmetleri tarafından, AYSAD'ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile Asya ve Avrupa'nın kesişme noktasında iki yılda bir gerçekleştirilen Asansör ıstanbul, 09 - 12 Nisan 2009 tarihleri arasında kapılarını 11. kez açıyor.
Asansör ıstanbul, müteahhitler, mimarlar, mühendisler, emlak yatırımcıları, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, bina yöneticileri ve akademisyenlerle buluşturuyor. Aynı zamanda komponent üreticilerini montaj ve taahhüt firmalarıyla, montaj ve taahhüt firmalarınıda son kullanıcıyla buluşturarak çapraz bir fayda sağlamayı hedefliyor.

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ile Afrika ülkelerinden oluşan pazarın merkezinde düzenlenen Asansör ıstanbul, sektörün en büyük iş platformu amaçlıyor.

Fuarın 2009 yılı konuları:

Yeni Bir Çağın Başlangıcı - Standartlarda Küresel Yaklaşım
Binalarda Yatay ve Düşey Ulaşımda Enerji Verimliliği

Tasarım ve teknolojiyi bir araya getirmeyi amaçlayan Asansör ıstanbul kapsamında, ILDC "Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması" düzenleniyor. Tasarımcılara asansör sektörünü tanıtmak ve gelecekteki iş birliklerine zemin hazırlamak amacıyla düzenlenen yarışma projeleri, fuarda sergilenecek.

Kaynak:
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı