Son İletiler

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
51
ELEMAN ARAYANLAR / Ynt: BALIKESıR , MUğLA , AYDIN ıLLERıN DE ÇÖZÜM ORTAğI ARANMAKTA!
« Son İleti Gönderen: osmanis Aralık 05, 2016, 11:02:38 ÖS »
ıyi calismalar.Kuşadası Davutlar da ikamet etmekteyim. Home ofis olarak çalışmaktayım SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanıyim. Tapu kadastro Meslek Yüksek Okulu mezunu olup uzun yillar Tapu ve Kadastro Genel Mudurlugunde ve Kamuda Denetim elemanı olarak görev yaptıktan sonra emekli olup Kuşadası Davutlara yerlestim .Yaklasik 10 yıl Ankara adliyesinde mahkemeler adina ozellikle maden sahalarinin ve ruhsatlarinin degerlemesi ile ilgili rapor yazdim.  Yine sanayi ve enerji tesislerinin lisans ve bayilik sözleşmeleri ile ilgili ihtilaflarin cozumunde  değerleme elemanı  olarak  raporlar yaptım. Halen Aydın ve ızmir Bölge  Adliyesinde gayrimenkul değerleme uzmanı olarak listeye  dahil edildim.
Gayrimenkul değerleme formundaki ilan üzerine bu mesajı yazma gereği hissettim.
Basta ıZMIR e Aydin olmak uzere Söke Kusadasi  Didim vs.ilcelerde kadrolu veya ortak çalışmalar yapabiliriz.
Saygilarimla
0532 230 61 25

52
ELEMAN ARAYANLAR / Ynt: KAR ORTAKLARI ARIYORUZ
« Son İleti Gönderen: usun Aralık 02, 2016, 12:45:52 ÖS »
spk lisansım ve tecrübe belgem mevcut olup,konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum,eski ilan ama yeni gördüm.0 537 496 26 11
53
DUYURULAR / 24-25 Aralık 2016 sınav başvuruları sona erdi
« Son İleti Gönderen: MEHMET Kasım 28, 2016, 08:58:32 ÖS »
24-25 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan lisanslama sınavlarına başvuruların süresi, 21 Kasım 2016 Pazartesi saat 23.59 itibariyle sona ermiştir.
54
HABERLER / Notların Silinmemesi
« Son İleti Gönderen: MEHMET Kasım 28, 2016, 08:56:45 ÖS »
24-25 Aralık 2016 tarihlerinde yapılacak olan sermaye piyasası faaliyetleri lisanslama sınavlarına başvurular, 7 Kasım 2016 tarihinde başlamış olup 21 Kasım 2016 tarihi saat 23:59 a kadar devam edecektir.

Sınav katılımcılarının ve piyasanın gelişen ihtiyaçları göz önünde bulundurularak Kuruluşumuz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu’na (Kurul) sunulan önerimizin Kurul Karar Organı’nın 14.10.2016 tarihli kararı ile uygun bulunması sonucunda; daha önce başarılı olunan ve üzerinden 3 yıl geçen sınav konularına ilişkin notların da ilgili sınav konusuna ait yenileme eğitimine katılmak koşuluyla, yenileme eğitiminin geçerlilik süresi boyunca geçerliliğinin korunması sağlanmıştır.

Bu kapsamda; 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde ve sonrasında düzenlenmiş sınavlarda alınmış notlar Kuruluşumuzca silinmeyecektir.

Bilindiği üzere, mevcut durumda Kurul’un VII – 128.7 sayılı Sermaye Piyasasında Faaliyette Bulunanlar için Lisanslama ve Sicil Tutmaya ılişkin Esaslar Hakkında Tebliğ’i (Lisanslama Tebliği) md. 12/2’de yer alan “ılk kez girilen sınavın tarihinden itibaren 3 yıl geçtiği halde lisans almaya hak kazanamayan adayların, üzerinden 3 yıl geçen sınav konularından almış oldukları notlar dikkate alınmaz.” hükmü gereği, üzerinden 3 yıl geçen sınav konularından alınmış olunan notlar Kuruluşumuzca silinmekte ve adayların ilgili sınav konularına yeniden girerek geçerli not almaları gerekmektedir. Sermaye piyasamızın lisanslı personel ihtiyacını karşılamada önemli bir destek sağlayacağını düşündüğümüz yeni uygulama ile adaylara, yeniden sınava girme ve geçerli not alma zorunluluğuna alternatif sunulmakta; daha önce başarılı olunan fakat üzerinden 3 yıl geçen sınav konularından alınmış sınav notlarının, ilgili yenileme eğitimlerinin alınarak tamamlanması halinde, lisans belgesi başvurularında kullanılabilmesi imkanı getirilmektedir.

Bu kapsamda; modül bazlı yenileme eğitimlerinin alınmasına yönelik altyapı çalışmaları; Kuruluşumuz Online Eğitim Platformu (OEP), SPL Başvuru Sistemi (SBS) ve Lisanslama ve Sicil Tutma Sistemi (LSTS)’nde sürdürülmekte olup çalışmaların tamamlanması sonrasında kamuoyuna duyurularak modül bazlı yenileme eğitimleri devreye alınacaktır.
55
ELEMAN ARAYANLAR / Istanbul Kadrolu Değerleme Uzmanı
« Son İleti Gönderen: ogadegerleme Kasım 11, 2016, 12:57:35 ÖÖ »
Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı (İstanbul-Avrupa) pozisyonu için işe alım yapıyoruz .
İlgilenen arkadaşların ik@oga.com.tr adresine mail atmalarını rica ederiz.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

OGA GRUP GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. gayrimenkul değerleme alanında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yetkilendirilmiş ve bu çerçevede tüm Türkiye genelinde faaliyet gösteren lisanslı gayrimenkul değerleme şirketidir.
Şirketimizde istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen niteliklerde İstanbul Avrupa Yakasında çalışabilecek KADROLU GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLARI aranmaktadır.

•   Üniversitelerin tercihen İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Harita Mühendisliği, İşletme-İktisat bölümlerinden mezun,
•   Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı'na sahip,
•   3 veya 5 yıllık mesleki tecrübe belgesi bulunan,
•   Minimum 3 yıl saha tecrübeli,
•   Banka Şartnameleri, GABİM ve Özel Rapor Formatlarına uygun kaliteli rapor hazırlayabilen,
•   Ticari ve farklı nitelikteki gayrimenkullerin değerlemesinde bilgi sahibi,
•   MS Office, İNVEX, GABİM ve Banka Ekspertiz Uygulamalarını iyi derecede kullanabilen,
•   Esnek çalışma saatlerine uyumlu,
•   Sözlü ve yazılı iletişim yeteneğine sahip,
•   Sistemli ve düzenli çalışma prensiplerine sahip,
•   İnsan ilişkilerinde başarılı ve takım çalışmasına uyumlu,
•   Dinamik, analitik, araştırmacı ve dikkatli,
•   Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,


İş Tanımı:

Gayrimenkul değerleme raporlarının ‘’Sermaye Piyasası Kurulu’’, ‘’Bankacılık ve Denetleme Kurumu’’ ve ‘’Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’’ düzenlemeleri ile Uluslararası Değerleme Standartları ve TDUB İyi Uygulamalar Kılavuzu çerçevesinde hazırlanması ve sonuçlandırılması.

Website: https://www.oga.com.tr
56
DEĞERLEME ŞİRKETLERİ / Ynt: Gayrimenkul Değerleme şirketleri ırtibat Bilgileri
« Son İleti Gönderen: serciocengizo Kasım 04, 2016, 06:13:02 ÖS »
CENGıZ MAKıNA TESıS DEğERLEME

Firmamız tüm türkiye genelinde SPK lisanslı olarak makine değerleme, tesis fabrika değerleme, Endüstriyel tesis değerleme, HES-RES*GES  Her türlü enerji santrali değerlemesi,, Tekstil, ıplik, Konfeksiyon tesisleri, Hastane ve sağlık grupları komple değerlemeleri, Makine ve Makine parkı Değerlemeleri, Leasingli Makine parkı ve üretim makineleri değerlemeleri konularında faaliyet göstermektedir.

makine değerleme konusunda SPK lisanlı kadromuz ile hizmet vermekteyiz.


www.cengizdegerleme.com

GSM : 0553 690 34 77
57
İŞ ARAYANLAR / YENı şıRKET KURMAK ıSTEYEN ARKADAşLARLA GÖRÜşELıM
« Son İleti Gönderen: Ekrem Temmuz 08, 2016, 09:40:17 ÖS »
Harita Mühendisi Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olan iki kişiyiz , Gayrimenkul hukukuna hakim sektörde tecrübe sahibiyiz. Değerleme şirketi kurmak isteyen bu işe istekli ve kararlı olan arkadaşlarla görüşmek isteriz. (Bursa ve ıstanbulda ikamet etmekteyiz.ıstekli olan arkadaşlarla plan dahilinde bire bir toplanarak detaylar konuşulacaktır.)
Tel:5303459978
58
ELEMAN ARAYANLAR / Kontrolör ve Değerleme uzmanı
« Son İleti Gönderen: Muratcengiz Temmuz 08, 2016, 05:14:42 ÖS »
Beylikdüzü merkezli şirketimize;
SPK lisansı olan veya en az 3 yıl deneyimi olan kontrolör,
ınşaat Mühendisliği, Mimarlık, şehir Bölge ve Planlama, Harita mühendisliği bölümlerinden mezun en az 1 yıl deneyimli kadrolu takım arkadaşları aranmaktadır.

ılgilenen arkadaşların "bilgi@eksengd.com" mail adresine cv göndermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla
59
ADANA ıLıNDE ÇÖZÜM ORTAğIYIM AKTıF OLARAK ÇALIşMAKTAYIM AşşAğIDA BELıRTTığıM BANKALAR ıÇıN ADANA ıLıNDE ÇÖZÜM ORTAğI OLARAK ÇALIşABıLECEğıM FıRMALAR ARAMAKTAYIM
GARANTı BANKASI,ış BANKASI,AK BANK,FıNANS BANK,ıNG BANK, TEB BANKASI,KUVEYT TÜRK, şEKER BANK,ıÇıN MÜSAıTıM.

ORUÇ ÜNAL :0535 271 40 90
60
ADANA ıLıNDE ÇÖZÜM ORTAğIYIM AKTıF OLARAK ÇALIşMAKTAYIM AşşAğIDA BELıRTTığıM BANKALAR ıÇıN ADANA ıLıNDE ÇÖZÜM ORTAğI OLARAK ÇALIşABıLECEğıM FıRMALAR ARAMAKTAYIM
GARANTı BANKASI,ış BANKASI,AK BANK,FıNANS BANK,ıNG BANK, TEB BANKASI,KUVEYT TÜRK, şEKER BANK,ıÇıN MÜSAıTıM.

ORUÇ ÜNAL :0535 271 40 90
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10