Gönderen Konu: işbaşvuru  (Okunma sayısı 1754 defa)

nikitam

  • YENİ ÜYE
  • YENİ ÜYE
  • *
  • İleti: 7
işbaşvuru
« : Nisan 06, 2010, 01:58:09 ÖS »
       
  ÖZGEÇMışıM
Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji Malzeme Mühendisliğini bitirdikten sonra  Askerlik  ve sonrasında  Habaş Demir Çelik  Aş.de  vardiye  mühendisliği sonrasında  vardiya  Amirliği sonrasında  vardiya  şefliği vede sonrasında  Kalite Kontrol şefliği görevlerinde  bulundum.Üretim nervürlü ve  yuvarlak  inşaat çeliklerinin üretimi  şeklinde genelde ihracat üzerine idi ..ıhracat  potansiyelinin  artması  üzerine  çeliğin üretimi aşamasındaki tecrübelerimi  kalite  kontrol  ve proses  kontrol  departmanlarında  sürdürerek  kalite  kontrol şefliği pozisyonunda sürdürerek  sürdürürken  yeni açılacak  Ege Metal Demir Çelik A.ş. de aynı benzer  görevleri sürdürdüm ayrıca  burada da ek  olarak  Demir Çelik  hurdası eksperliği  görevinde de bulunarak ek  olarak tecrübe edindim. Daha sonra  benim dışında  şirketde benim dışında   gelişmeler  üzerine  el  şirketin el değiştirmesi  karşısında  buradan da ayrıldım
Tecrübe bilgimi artırmak amacıyla pazarlama sektörüne geçtim Akdemir  Pazarlamanın beyaz eşya departmanında  bir  süre  çalıştım bu benim ilk ticari deneyimimdi ilk kez  hayata çıktım insanlara bir şeyler  satmaya çalışmak benim için çok  güzel bir  deneyim  olmuştur. vede sonunda  kendi işimi kurmaya karar vererek o günün koşullarında iyi bir  sektör  olan Bilgisayar  donanım ve yazılım şirketini kurdum ama genelde işin yazılım yönünden bir  tecrübem yoktur.
2008 yılından Gayrimenkul değerleme işine  ilgi duymamla  birlikte 2008 yılında ızmir Karacan dersanesinde  spk  kursuna katıldım 3 dersi geçtim kalan 2 dersimi verebilmek  için ıstanbul Bilgi Üniversitesinde spk kursuna katılarak en son kalan 2 dersimi en son 2010 yılında 28 mart tarihinde ki sınavda geçtim.( Daha resmi açıklama  yapılmadı) .
Ben bu sektöre girmeyi vede  tecrübe kazanmak  zorundayım lisans alabilmem  için en azından 1 yıl tecrübe sahibi olmam gerekiyor.Bu yüzden  ilk aşamada maddi olarak bir  beklentim yoktur.Bu sektörü tanımak rapor  hazırlamak ve işin mahiyetini kavramaktır maddi  bir beklentim  olamaz ayrıca  beni  değerlendirmeyi düşünürseniz sizle  ilerde de birlikte çalışabiliriz. Bu konuda sözleşme de yapabiliriz  Saygılarımla arz ederim.
Yıldırım Okyay
Adres
:
korutürk mah. imbat sok. no:8-B Balçova -ıZMıR 
35330 KORUTÜRK - Balçova - ıZMıR TÜRKıYE
Ev
:
90 232 277 46 85
ış
:
90 232 277 24 69
Cep
:
90 554 499 68 63
E-Posta
:
yildotr@hotmail.com