SINAV SORULARI > GAYRİMENKUL DEĞERLEME ESASLARI

KASIM 2010 HATALI SORULARI

<< < (9/9)

demircan:
8. sorudaki inşaat alanı KAKS ı ifade eder. şayet oturum alanı denseydi TAKS ı ifade edrdi. bu nedenle işleme kat sayısının da dahil edilmesi gerekir.

demircan:
kalanche,  9. soru çözümünüz doğru çünkü ağırlıklı ortalama öyle alınır.
Ben değerleme uzmanıyım. özel ders de veriyorum. Bu nedenle soruları inceliyorum. Arkadaşlar bazı soruları yanlış değerlendiriyorlar. Ancak sorularda o kadar acemice hazırlanmış ki inanılır gibi değil. Bu kadar yanlışın olmaması gerekir. Bu işi işin uzmanlarına bıraksalar daha iyi olur.

desperado_007:
Arkadaşlar bugün itibari ile Değerleme Esasları Sınavı B kitapçığı 4-22 nolu sorulara itiraz dilekçesini gönderdim. Sorular kesinlikli hatalı ama adamlar kendilerini uzman zannettikleri için burunlarından kıl aldırmıyorlar  >:( ve hatalarını kabullenemedikleri için yapılan itirazları dikkate almıyorlar. Ancak itirazlar çoğalırsa, birlikte hareket edersek dikkate almak zorundalar. Duyarlı ve hakkını aramak isteyen arkadaşlar, itiraz süresi için sadece 2 günümüz kaldı. Ayrıca iptal edilen soruların puanları doğru kabul edilerek mevcut puanlara ilave ediliyor yani itiraz sonucunda herkes kazanacak.

demircan:

8. soruda inşaat alanı deniyor. cevaplıyan arkadaşlar kat sayısını da dikkate almalılar. Ancak bu haliylede cevap yanlış oluyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git